The Sound of Tynaarlo

Donderslag gaat op talentenjacht. Vanaf 1 maart tot 1 april kan een ieder die op muziekgebied iets kan presenteren, vocaal en/of instrumentaal zich inschrijven. De minimum leeftijd is 6 jaar en de presentatie mag door één persoon en  maximaal door 8 personen worden uitgevoerd. De inschrijving vindt plaats via een inschrijvingsformulier, die per 1 maart op onze website verschijnt. klik hier.

Het is verplicht om een audio of video opname( bv youtube filmpje) op te sturen, die we gaan gebruiken als voorselectie in geval er een grote opgave is. De leeftijd en de aard van de presentatie van de deelnemers zal bepalend zijn of we al of niet in categorieën zullen gaan werken.

Voorrondes in “eetcafé Hoving” in Donderen en in café ”Onder de Linden” in Vries, deskundige jury’s, professionele coaching, publieksrondes enz. enz. De talentenjacht wordt feestelijk afgesloten met een fantastische allround feestband!

Tussen de halve finale en de finale kunnen de deelnemers gecoacht worden, om zodoende nog beter te kunnen presteren tijdens de finale die op 11 sept. wordt gehouden in de alom bekende Donderslagtent.

Kortom: het wordt een grootschalige happening to remember

We zoeken nog mensen die het leuk vinden om eenmalig mee te doen in de projectgroep: mee denken en helpen!! Daarnaast zoeken we goede juryleden voor de diverse rondes.
Opgave via contact.