The Sound of Tynaarlo 2021

Donderslag gaat op talentenjacht. Tot 1 mei 2021 kan een ieder die in de gemeente Tynaarlo woont of heeft gewoond of werkzaam is en op muziekgebied een optreden kan realiseren (vocaal en/of instrumentaal) zich inschrijven. De inschrijving vindt plaats via een inschrijvingsformulier, op onze website staat. klik hier.

500 euro 1e prijs, deelnemers woonachtig in Tynaarlo, of gewoond hebben of economisch verbonden zijn kunnen mee doen.
Groepen/ bands moeten hier deels hieraan voldoen.

Het is verplicht om een audio of video opname( bv youtube filmpje) op te sturen, die we gaan gebruiken als voorselectie in geval er een grote opgave is. De leeftijd en de aard van de presentatie van de deelnemers zal bepalend zijn of we al of niet in categorieën zullen gaan werken.

Voorrondes in “eetcafé Hoving” in Donderen en in café ”Onder de Linden” in Vries, deskundige jury’s, professionele coaching, publieksrondes enz. enz. De talentenjacht wordt feestelijk afgesloten met een fantastische allround feestband!

Tussen de halve finale en de finale kunnen de deelnemers gecoacht worden, om zodoende nog beter te kunnen presteren tijdens de finale die op 10 sept. 2021 wordt gehouden in de alom bekende Donderslagtent.

Kortom: het wordt een grootschalige happening to remember

We zoeken nog mensen die het leuk vinden om eenmalig mee te doen in de projectgroep: mee denken en helpen!! Daarnaast zoeken we goede juryleden voor de diverse rondes.
Opgave via contact.