Donderslag wordt mede mogelijk gemaakt door onze sponsoren:

(Wilt u donderslag ook helpen? Dit kan met een eenmalige donatie (klik hier voor de pagina) of word VvDer (hier)


Askoi

Folie lassen ASKOI last vijverfolie op maat in koivijvers, natuurvijvers, quarantaine bassins. Nu ook aanleg luxe zwembaden.

De Krant

De Krant verschijnt iedere dinsdag huis-aan-huis in de gemeenten Noordenveld, Leek, Marum, Haulerwijk en Hoogkerk.

De Krant van Tynaarlo

De Krant van Tynaarlo is het huis-aan-huisblad: de hele gemeente Tynaarlo, van Eelde/Paterswolde tot Annen, vanVries tot Zuidlaren

Rob Janssen

Voor al uw klus oplossingen!

Hartlief-Lammers

Maatschap Hartlief-Lammers is een veelzijdig en dynamisch bedrijf en bestaat uit 4 takken. Deze 4 takken zijn gevestigd op verschillende locaties.

Knoop

Knoop Natuur- en Waterbouw has been in the contracting business since 1990.

Functie1.nl Computerhulp

Heeft u moeite of problemen met uw computer, smartphone, website, camera, printer, televisie of andere apparaten?
Functie1 helpt u!

Kluswijs

Bij KlusWijs Tynaarlo vind je alles wat je zoekt voor het opknappen en verfraaien in en rondom je huis. Krijg antwoord op je vragen over onder meer verf, hout- en plaatmateriaal, hand- en elektrisch gereedschap.

Meubel Select

Zoekende naar betaalbare, handgemaakte, houten en/of stalen meubels? Dan zit je hier goed!

Het Zicht

Ken je het gevoel van onrust of ontevredenheid over het verloop van je loopbaan of de keuze van je studie? Ben je nieuwsgierig naar je mogelijkheden in je carrière.

Esschendal Reclame

Esschendal Reclame, van inspiratie tot creatie. Esschendal Reclame is niet alleen creatief, maar ook een flexibel bedrijf. Of het nu gaat om vormgeving, drukwerk, blettering…

Prins Bernhard Cultuurfonds

Het Prins Bernhard Cultuurfonds, ook bekend als het Anjerfonds, ondersteunt projecten op het gebied van cultuur en natuurbehoud in Nederland door middel…

Rabobank Assen

Samen sterker in Assen en Noord-Drenthe. Actief in uw omgeving, samen met onze leden en klanten. Dat is de Rabobank. Hier vindt u praktische informatie over onze dienstverlening en maakt u kennis met onze lokale initiatieven.