Sponsoren

Donderslag 2015 wordt mede mogelijk gemaakt door onze sponsoren:

(Wilt u donderslag ook helpen? Dit kan met een eenmalige donatie (klik hier voor de pagina) of word VvDer (hier)

Askoi De Krant De Vriezer Post
Askoi De Krant De Vriezer Post
Folie lassen ASKOI last vijverfolie op maat in koivijvers, natuurvijvers, quarantaine bassins, in speciale vijvers en waterpartijen. De Krant verschijnt iedere dinsdag huis-aan-huis in de gemeenten Noordenveld, Leek, Marum, Haulerwijk en Hoogkerk. De Vriezer Post is het huis-aan-huisblad voor het Noord-Drentse dorp Vries en omstreken.
 Esschendal Reclame Formido Tynaarlo Janssen Klusbedrijf
Esschendal Formido Tynaarlo Klusbedrijf Janssen
Esschendal Reclame Donderen, het totaal adres voor al uw reclameuitingen. De voordelige doe-het-zelf bouwmarkt bij jou in de buurt! Nu meer dan 6.000 artikelen ook online te bestellen. Klusbedrijf Janssen voor al uw klus werk.
 Maatschap Hartlief Lammers Bloemen Atelier Jan van der Heijden Boekbinderij van Zanten
hartlief Bloemen Specialist Jan van der Heijden Boekbinderij van Zanten
Maatschap Hartlief-Lammers is een veelzijdig en dynamisch bedrijf. Kwaliteitsbloemen koop je bij Jan van der Heijden. Altijd met 7 dagen vaasgarantie! Maak zelf een persoonlijk en origineel album
 PP Sound De Bijzaak Functie1.nl
PP Sound De Bijzaak Functie1.nl - Computerhulp aan huis
PP Sound voor ongekend goede geluidskwaliteit. Donders lekkere honing bij de Bijzaak! Lekkere honing, excursies en bijensafari’s. Functie1.nl, het computerhulp bedrijf uit de buurt, komt thuis bij u langs en helpt u met als uw digitale problemen!
 Hafra Rabobank Assen en Noord-Drenthe Het zicht Coaching
Hafra Bouw Rabobank Assen en Noord-Drenthe hetzicht.nl Coaching
Bouwbedrijf Hafra is een in 1999 opgericht bedrijf. Wij beschikken over kennis van het gehele bouwproces, van ontwikkeling tot de uitvoering van uw idee. De Rabobank is een bank zonder aandeelhouders. Dat is het idee van de coöperatie. U kunt bij ons terecht voor al uw dagelijkse bankzaken. Ken je het gevoel van onrust of ontevredenheid over het verloop van je loopbaan of de keuze van je studie?
Fkwadraat
Door jarenlange ervaring weet René Kaper dat er met name bij het MKB veel behoefte is aan een (belasting-)adviseur die dicht bij zijn/haar cliënten staat en die de fiscale wet en regelgeving in begrijpelijke taal uitlegt.