Dat doen we in de vorm van 2 projecten:
The Sound of Tynaarlo 11 sept.
The best of Donderslag 12 sept.

The Sound of Tynaarlo

Donderslag gaat op talentenjacht. Van 1 maart tot 1 april kan een ieder die in de gemeente Tynaarlo woont of heeft gewoond en op muziekgebied een optreden kan realiseren (vocaal en/of instrumentaal) zich inschrijven.

De minimumleeftijd is 6 jaar en het optreden mag door één persoon of maximaal 8 personen worden uitgevoerd. De inschrijving vindt plaats via een inschrijvingsformulier, dat per 1 maart op onze website verschijnt.

Het is verplicht om een beeldopname ( bv youtube filmpje) op te sturen, die we kunnen gebruiken t.b.v. een voorselectie.

De leeftijd en de aard van de presentatie van de deelnemers zal bepalend zijn of we al dan niet in categorieën zullen gaan werken.

De voorrondes zullen plaatsvinden in “eetcafé Hoving” in Donderen en in café ”Onder de Linden” in Vries. Er is een deskundige jury’s, professionele coaching, publieksrondes enz. enz. De talentenjacht wordt feestelijk afgesloten met een fantastische allround feestband!

Tussen de halve finale en de finale gaan we de mogelijkheid bieden om gecoacht te worden, om zodoende nog beter te kunnen presteren tijdens de finale die op 11 sept. wordt gehouden in de alom bekende Donderslagtent.

Kortom: het wordt een grootschalige happening !!

We zoeken nog mensen die het leuk vinden om eenmalig mee te doen in de projectgroep: mee denken en helpen!! Daarnaast zoeken we goede juryleden voor de diverse rondes.

Aanmelden kan via de website klik hier.

Meer informatie kun je vinden op het tabblad “The Sound of Tynaarlo”

The best of Donderslag

Één van de grootste successen was het optreden van de Queen-tributeband “Queenie” uit Praag in 2011. Helaas bestaat deze band niet meer, maar we hebben de beste Queenband van Europa op dit moment, afkomstig uit Italië, kunnen vastleggen voor 12 september!!!
Deze band is alléén maar op megafestivals te horen en te zien.

Vraag niet hoe het mogelijk is…ze komen naar Donderslag!!!

De rest van het programma wordt nog nader ingevuld, suggesties rondom “The Best of Donderslag” zijn welkom.