We gaan weer van start, vol vuur en vol enthousiasme

20ste editie van Donderslag en dat gaat we vieren!

De voetjes van de vloer, de armen in de lucht!

WEER LAAIEND ENTHOUSIAST

Het wordt weer een ouderwetse knoertgezellige en mooie Donderslag.

Vrijdag 09 sept. :

We gaan out of the box met de band

“mag het beetje zachter”:

Mag Het Wat Zachter is een band met een missie: zoveel mogelijk mensen een onvergetelijk feest bezorgen. Om dit te bereiken geeft de band shows met een ijzersterke performance, een ongekende energie en een hoog muzikaal niveau.

De negenkoppige band speelt zowel tijdloze klassiekers als hedendaagse hits, vaak verpakt in knallende mash-ups en verrassende medleys. De muziek is een feest van herkenning voor iedereen, maar tegelijkertijd altijd verrassend. Alles wordt gebracht met enorm veel energie en interactie met het publiek. Stilstaan is geen optie!

150 minuten genieten

voorprogramma: wordt nader bepaald

Zaterdag 10 SEPT.

Muzikaal welkom bij binnenkomst

Wildcard Dukes Experience

(voorheen Wildcards Duke)

De Wildcard Dukes Experience is een dampend rock en blues trio uit Zuid-Holland.
De drie muzikanten spelen al jarenlang samen en hebben door het hele land gespeeld. Naast eigen songs zet de Wildcard Dukes Experience ook covers op eigen wijze neer van onder andere Jimi Hendrix, Chuck Berry, BB King, Julian Sas en de Rolling Stones. Tijdens het binnen komen van het publiek zorgen zij voor sfeer en een uitnodigend muzikaal welkom! (20.15)

GOLDEN EARRING BY TEMPORARY MADNESS

In hun ode aan deze fantastische rockband laat Temporary Madness je niet alleen de voor iedereen bekende hits horen, zoals “Radar Love”, “The Twillight Zone” en “When The Lady Smiles”, maar brengen zij ook de parels uit het verleden, zoals “Just Like Vince Taylor”, “She Flies On Strange Wings”,” The Road Swallowed Her Name” en ” Avalanche of Love”. Temporary Madness bestaat uit 4 zeer ervaren muzikanten. De gitarist en basgitarist hebben met hun vorige band in 2006 en 2007 menigmaal het voorprogramma van de Golden Earring mogen verzorgen. Verwacht dus niet dat de heren er uitzien als de originelen of dat de zanger is geselecteerd op een treffende gelijkenis qua stem. Het gaat Temporary Madness erom de nummers van de Golden Earring zo perfect mogelijk ten gehore te brengen, waarbij de kwaliteit van het eindproduct belangrijker is dan de uitdossing van de bandleden.

Queen

A TRIBUTE TO QUEEN, MET EEN LOOK-AND-SOUND-A-LIKE FREDDIE.KIJK, LUISTER EN OVERTUIG U ZELF! QueenVision uit Italië brengen een fantastische muzikale tribute show met de voor iedereen bekende grootste hits van Queen’s zoals; We will rock you, we are the champions, somebody to love en I want to break free). Maar ook de echte fans komen aan hun trekken met onder andere; Keep yourself alive, Killer queen, Brighton rock, Mother love en Need your loving tonight.Een live optreden van de QueenVision is een aparte ervaring, dat moet je gewoon zelf meemaken! Alle details zijn op een fantastische manier in de show verwerkt; de kostuums, het stage plan, de instrumenten, de originele tune en the looks.

120 minuten Queen genieten

DONDERSLAG 20 Jaar!
Dat gaan we groots vieren Dat gaan we groots vieren