Donderslag 2020 en 2021 afgelast!

Het Donderslagbestuur heeft na een intensieve 1.5 meter vergadering besloten om die jaren geen Donderslag te organiseren.

lastig die 150 cm

Vanaf december 2019 is het bestuur druk bezig geweest om het 20-jarig lustrum voor te bereiden. Van alle kanten was er medewerking: subsidies van het Prins Bernhardfonds, de RABO en de gemeente.

De PR-machine draaide vanaf januari op volle kracht: huis aan huis folders (The Sound of Tynaarlo talentenjacht), posters en advertenties in de krant van Tynaarlo. Daarnaast was een fameuze Italiaanse Queenband gecontracteerd en een mega partyband uit België.

Aangezien er nog steeds een grote mate van onzekerheid is wat na 1 september wel of niet mogelijk is en we geen enkel risico willen lopen, heeft het bestuur met pijn in het muzikale hart de knoop doorgehakt: we verplaatsen het 20-jarig lustrum naar 9 en 10 september 2022.

Beste Donderslagfans… Hou je haaks, blijf gezond en we zien elkaar in september 2022

DONDERSLAG 20 Jaar ..

dat gaan we groots vieren!

Dat doen we in de vorm van 2 projecten:
The Sound of Tynaarlo 9 sept. 2022
The best of Donderslag 10 sept. 2022

The Sound of Tynaarlo

9 sept. 2022

Donderslag gaat op talentenjacht. Tot 1 mei 2022 kan een ieder die in de gemeente Tynaarlo woont, heeft gewoond of economisch is verbonden en op muziekgebied een optreden kan realiseren (vocaal en/of instrumentaal), zich inschrijven.

De minimumleeftijd is 6 jaar en het optreden mag door één persoon of maximaal 8 personen worden uitgevoerd. De inschrijving vindt plaats via een inschrijvingsformulier, dat op onze website staat.

Het is verplicht om een beeldopname ( bv youtube filmpje of via wetransfer) op te sturen, die we kunnen gebruiken t.b.v. een voorselectie.

De leeftijd en de aard van de presentatie van de deelnemers zal bepalend zijn of we al dan niet in categorieën zullen gaan werken.

De voorrondes zullen plaatsvinden in “eetcafé Hoving” in Donderen en in café ”Onder de Linden” in Vries. Er is een deskundige jury’s, professionele coaching, publieksrondes enz. enz. De talentenjacht wordt feestelijk afgesloten met een fantastische allround feestband!

Tussen de halve finale en de finale gaan we de mogelijkheid bieden om gecoacht te worden, om zodoende nog beter te kunnen presteren tijdens de finale die op 09 sept. wordt gehouden in de alom bekende Donderslagtent.

Kortom: het wordt een grootschalige happening !!

We zoeken nog mensen die het leuk vinden om eenmalig mee te doen in de projectgroep: mee denken en helpen!! Daarnaast zoeken we goede juryleden voor de diverse rondes.

Aanmelden kan via de website klik hier.

Meer informatie kun je vinden op het tabblad “The Sound of Tynaarlo”

The best of Donderslag

10 sept. 2022

Één van de grootste successen was het optreden van de Queen-tributeband “Queenie” uit Praag in 2011. Helaas bestaat deze band niet meer, maar we gaan proberen om de beste Queenband van Europa op dit moment, afkomstig uit Italië, kunnen vast te leggen voor 10 september 2022 !!!
We hebben dan een ongekend super topband op ons podium staan.

Vraag niet hoe het mogelijk is…ze komen naar Donderslag!!!

De rest van het programma wordt nog nader ingevuld, suggesties rondom “The Best of Donderslag” zijn welkom.